Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Èxit de les visites nocturnes de Cervera

Èxit de les visites nocturnes de Cervera

La Regidoria de Turisme de la Paeria ha organitzat tres visites guiades nocturnes durant el mes d’agost, que han estat un èxit de públic, ja que a cadascuna hi han assistit més de 200 persones.
Èxit de les visites nocturnes de Cervera

Visita nocturna fins a les Forques (foto Jordi Prat).

La primera visita fou el dimarts 6 d’agost. Portava el títol “De zero a cent”, i va consistir a seguir l’evolució educativa dels cerverins, entrant a indrets com la llar d’infants Arrel i la Universitat de Cervera.

La segona visita, anomenada "Panoràmica Nocturna", consistia en una caminada fins a les Forques, des d'on es va poder gaudir d'unes meravelloses vistes de Cervera, el dimarts 13 d’agost. El format de caminada fa quatre anys que es du a terme amb la intenció d'atreure públic de diverses edats a les visites i mantenir el caire familiar.

La darrera visita, dimarts 20 d’agost, amb el títol "L'arribada del gas acetilè", va fer un recorregut pels espais del carrer Major per on va arribar aquest gas i, per tant, la llum a la població de Cervera.

La Regidoria de Turisme fa una valoració molt positiva de les visites, que atrauen molt públic, més de 600 persones en cada edició. A més, cada any es donen a conèixer als visitants nous indrets del municipi i fets històrics.

El guia de les visites és des de l’inici, l’any 2005, el cerverí Armand Forcat. Intèrpret de patrimoni i gran coneixedor de la història local, Forcat ha escrit el llibre “159 preguntes, cent cinquanta-nou respostes”, que presentarà el dissabte 7 de setembre, a les 19.30 hores, a l’Auditori Municipal.