Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Euskadi guanya el 1r Torneig Interautonòmic de bàsquet en cadira de rodes

Euskadi guanya el 1r Torneig Interautonòmic de bàsquet en cadira de rodes

El pavelló poliesportiu de Cervera va ser la seu del 1r Torneig Interautonòmic de bàsquet en cadira de rodes, que van disputar les seleccions de Catalunya i Euskadi el dissabte 27 de setembre. El partit va finalitzar amb victòria visitant, ja que la selecció d’Euskadi es va imposar a Catalunya per un marcador de 26-45.

Aquesta primera edició del trofeu ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), amb el suport de la Paeria de Cervera, i dins els actes del Tricentenari.

L’acte va comptar amb la presència del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; del representant territorial a Lleida del Consell Català de l’Esport, Josep Ramon Solsona; del senador Josep Maldonado; i del president de la FCEDF, Josep Giménez.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu a la ciutat de Cervera era un dels objectius de l’Equip de Govern de la Paeria, que el va incloure al Pla de Govern 2014-2015. Després de mesos de treballar-hi, les federacions han pogut concretar una data per al partit i han escollit el pavelló poliesportiu de Cervera per disputar-lo.

Amb aquest esdeveniment, Cervera reforça la seva posició com a ciutat compromesa amb l’esport adaptat, especialment amb el bàsquet en cadira de rodes. Cal recordar que a la ciutat es disputa un prestigiós torneig de bàsquet en cadira de rodes que enguany ha arribat a la desena edició i que el passat mes de maig Cervera va ser la seu dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat.

Amb l’organització d’aquest torneig, Cervera també referma el seu compromís amb les seleccions nacionals catalanes, en el moment històric que està vivint el país.