Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Espectacular victòria i liderat per a Marc Márquez

Espectacular victòria i liderat per a Marc Márquez

El pilot cerverí Marc Márquez va guanyar el Gran Premi de San Marino, al circuit de Misano diumenge 10 de setembre, una cursa molt complicada a causa de la pluja.
Espectacular victòria i liderat per a Marc Márquez

Márquez, primer a Misano (foto Repsolmedia).

Amb la victòria, Marc Márquez recupera el liderat del Campionat del món de MotoGP, amb 199 punts, empatat amb Andrea Dovizioso, tercer a Misano.

Marc Márquez:
"Aquesta ha estat una de les millors carreres de la meva trajectòria. M'ha donat una sensació increïble, perquè ha requerit molta concentració per gestionar la tensió en tot moment. Era molt fàcil cometre un error, i per això he decidit atacar només en l'última volta. Aquest gir ha estat increïble. He pres massa riscos, però amb una temporada tan atapeïda, valia la pena intentar-ho per aconseguir cinc punts addicionals per la victòria. He estat pensant en el campionat durant tota la cursa. Al principi les sensacions no eren gaire bones, probablement perquè hi havia molta aigua a la pista i he tingut un parell d'ensurts. Lorenzo estava increïblement ràpid des del principi i després Petrucci també quan ha pres el liderat després de la caiguda de Lorenzo, però he estat capaç de seguir-lo i finalment d'atacar. Gràcies a l'equip pel fantàstic treball. Estic content per tots després del que va succeir a Silverstone. Sempre intentem estar preparats per a cada situació, perquè sabem que canviant la posta a punt de moll a sec pren molt de temps en aquesta pista. Havíem acordat que si creia que la pista s'estava assecant i que hi havia la més mínima possibilitat d'una carrera flag-to-flag, ho marcaria l'equip. I així ho he fet, encara que al final no ha passat.
Aquest campionat és increïble, tot pot passar, però ara hem tornat al liderat, empatats a punts amb Dovizioso. Les últimes cinc carreres seran molt dures, però seguirem empenyent i donant el nostre 100%.
Finalment, m'agradaria felicitar Toni Bou pel seu 22è títol, és increïble. Segueix així Toni! ".

Informació extreta de RepsolMedia.