Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Enquesta sobre salut mental a la Segarra i l’Urgell

Enquesta sobre salut mental a la Segarra i l’Urgell

Des de la Taula de Salut Mental de l’Urgell-Segarra s'està elaborant un Pla antiestigma que té l'objectiu d'acabar amb la discriminació per raons de salut mental en el nostre entorn.

Per tal de conèixer la percepció de la població sobre les malalties mentals es demana a la ciutadania que respongui aquesta enquesta en línia: https://goo.gl/forms/pRIuAzw84bG6FcDT2.

Per participar s’ha de ser major de 18 anys i viure, treballar o passar temps a les comarques de la Segarra i l’Urgell.

Els problemes de salut mental són més comuns del que pensem. Una de cada quatre persones n'experimenta algun al llarg de la vida, tot i que, a vegades passen desapercebuts davant els altres. Per altra banda, els problemes de salut mental són desconeguts i creen recel, rebuig i prejudicis.

El Pla antiestigma en salut mental pretén aconseguir canviar actituds i comportaments, i el més important, provocar un gir en la percepció de la població respecte les persones que tenen algun problema.

Per tot això, des de la Paeria de Cervera demanem la màxima implicació de la ciutadania a contestar aquesta enquesta, ja que la radiografia que en surti serà de gran utilitat per als programes i campanyes del futur.