Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Els alumnes graduats del Conservatori obren el nou Cicle de concerts de tardor a Cervera

Els alumnes graduats del Conservatori obren el nou Cicle de concerts de tardor a Cervera

Diumenge 6 d'octubre va tenir lloc, a l'Auditori Municipal, el primer concert del nou Cicle de tardor que organitza l'Associació d'Amics de la Música de Cervera.
Els alumnes graduats del Conservatori obren el nou Cicle de concerts de tardor a Cervera

Alumnes graduats del Conservatori de Cervera.

En aquesta ocasió els protagonistes van ser els alumnes graduats el passat curs i que continuen els seus estudis de grau superior amb el clar objectiu de convertir la música en la seva feina i passió.

Sempre resulta molt emotiu poder escoltar uns alumnes que en molts casos van iniciar-se al Conservatori de Cervera com a nens de sis o set anys i que els professors han vist créixer i convertir-se ja en dones i homes... Una trajectòria que en alguns casos és de més de deu anys i en la qual la relació professor-alumne també passa a ser quelcom més.

Maria Solé -viola- i Bernat Clota -trompeta- ens oferiren obres de Bach, Bruch, Hummel i Aratunian, acompanyats al piano per Jordi Castellà.

Amb un auditori ple de públic els joves instrumentistes van poder mostrar tot el seu potencial i el nivell amb el qual han acabat al Conservatori de Cervera. Ara els esperen uns anys, de sacrifici i gaudi al mateix temps, en els estudis de grau superior que cursaran a Essen (Alemanya) en el cas de la violista i al Conservatori Superior de Música del Liceu, en el cas del Bernat Clota.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).