Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Els alumnes graduats del Conservatori de Cervera van inaugurar el 30è Cicle de concerts de tardor

Els alumnes graduats del Conservatori de Cervera van inaugurar el 30è Cicle de concerts de tardor

En un concert dedicat a les persones ferides el passat 1 d'octubre, i encara amb la indignació present de l'actuació violenta exercida pels cossos i forces de seguretat de l’Estat espanyol a Catalunya, el diumenge 8 tingué lloc el primer concert del Cicle de tardor que organitza l'Associació d'Amics de la Música de Cervera.
Els alumnes graduats del Conservatori de Cervera van inaugurar el 30è Cicle de concerts de tardor

Alumnes que van oferir la seva actuació a l'Auditori.

El concert anà a càrrec dels alumnes graduats del Conservatori el curs passat i que enguany cursen els estudis de grau superior a l'Escola Superior de Música de Catalunya i al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.
Es pogué escoltar la violoncel·lista Aina Carulla -amb un moviment de la Sonata op. 69 n. 3 de Beethoven-, el percussionista Eloi Fos -amb obres de Cirone, Bach i Glentworth- i Marc Puigpinós en la doble faceta de pianista -amb obres de Mendelssohn, Chopin i Bartòk- i tible -amb obres de Havart i Serrat.

És sempre un goig poder escoltar els alumnes que han acabat la seva formació musical al nostre centre després d’anys d’estudi i continuen estudis superiors. Actes com aquest donen sentit a les hores d'estudi que han hagut de passar aquests i als esforços de tota la comunitat educativa -alumnes, pares i professorat- per tal que això sigui possible.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).