Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Diputació col·laborarà en la remodelació de l'Auditori i la millora del pavelló poliesportiu de Cervera

La Diputació col·laborarà en la remodelació de l'Auditori i la millora del pavelló poliesportiu de Cervera

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat de visita oficial a Cervera, dimecres 11 de març, on l’han rebut el paer en cap, Ramon Royes, i el regidor d’Esports, Jaume Carcasona, amb qui ha visitat l’Auditori Municipal, la plaça Universitat i les instal·lacions del pavelló poliesportiu i el Camp d’Esports.
La Diputació col·laborarà en la remodelació de l'Auditori i la millora del pavelló poliesportiu de Cervera

Visita a les millores al pavelló poliesportiu.

En la seva estada, Joan Reñé ha manifestat que “la Diputació de Lleida col·laborarà en nous projectes de millora de les instal·lacions esportives de Cervera, com la renovació del sòl del pavelló poliesportiu o uns nous vestidors unificats per al Camp d'Esports i el pavelló”. Ha destacat les obres que s’han acabat recentment al poliesportiu, amb les quals ha col·laborat la Diputació, “que han millorat molt la imatge de la infraestructura”. També s’ha compromès a “col·laborar amb la Paeria de Cervera amb el manteniment del Conservatori Professional de Música a la ciutat”, que ha definit “com a referent de la música clàssica”. Finalment, ha destacat les obres de la plaça Universitat i ha agraït l’actitud positiva i de col·laboració de la Paeria de Cervera.

Per la seva part, el paer en cap, Ramon Royes, ha agraït el suport de la Diputació als projectes innovadors impulsats per la Paeria, com el de ciutat cardioprotegida o actuacions de millora al medi natural a l’entorn del riu Ondara i la Peixera de la Prenyanosa. També ha demanat suport a la Diputació per a la millora de l’Auditori Municipal, una actuació necessària segons es va despendre de les conclusions de la jornada “Cervera, capital de la música clàssica”.