Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El paer en cap, Ramon Augé, participa en un vídeo de reconeixement del món local a les persones que treballen a primera línia davant la Covid-19

El paer en cap, Ramon Augé, participa en un vídeo de reconeixement del món local a les persones que treballen a primera línia davant la Covid-19

Es tracta d’un vídeo encoratjador, coordinat per la publicació en línia Alcaldes.eu, en què governants locals d’arreu del país i de diversos colors polítics s’uneixen per agrair la feina de totes les persones que treballen per fer front a la pandèmia i enviar-los el seu suport i escalf.

Enllaç al vídeo.

Alcaldes i alcaldesses de Catalunya, en representació de tot el món local, agraeixen en un vídeo la tasca de totes aquelles persones que estan treballant a primera línia per fer front a la Covid-19. Els batlles i batllesses reconeixen, especialment, la feina del personal sanitari, però també la que estan duent a terme serveis públics, policia local, cossos de seguretat, comerç local, persones voluntàries, ciutadania i el govern de Catalunya durant aquesta crisi sanitària, econòmica i social.


Es tracta d’un vídeo encoratjador en què alcaldes i alcaldesses de municipis d’arreu del país – Cervera, Deltebre, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Mollet del Vallès, Roses, Salt,  Vilanova i la Geltrú... entre molts d’altres – i de diversos partits polítics s’uneixen per donar les gràcies a aquelles persones que s’estan deixant la pell per fer front a la pandèmia i enviar-los tot el seu suport i escalf.
El món local és la veu més propera als ciutadans i ciutadanes i, des d’aquesta proximitat, els seus representants polítics volen transmetre un profund agraïment als que estan treballant perquè entre tots i totes ens en sortim.