Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El grup cerverí Natiu enregistra un videoclip a la Farinera

El grup cerverí Natiu enregistra un videoclip a la Farinera

En el marc de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, el grup musical Natiu ha recuperat la segona planta de l’antiga Farinera, un edifici que s’ha convertit en un emblema modernista de la ciutat, amb l’enregistrament del videoclip de la cançó "Natiu".
El grup cerverí Natiu enregistra un videoclip a la Farinera

Enregistrament del videoclip (foto Marc Castellà Bové).

El tema, que porta el mateix nom que la formació, és un homenatge a l’essència de la comarca de la Segarra, caracteritzada pels seus camps de cereal i les terres de secà.
Amb la gravació del videoclip, Natiu difon el valor patrimonial de l’antiga Farinera, un espai vinculat a la vida local dels cerverins pel seu component agrícola i com a símbol arquitectònic del cooperativisme de finals del segle XIX i principis del XX.

El vídeo de Natiu ha estat enregistrat i editat per Marc Castellà. L'àudio ha estat gravat per Manel Pedrós, posteriorment editat i mesclat per Jordi Castellà i Manel Pedrós, i masteritzat a l'estudi Muteed (Mèxic).

Per al grup Natiu, el vídeo és la presentació oficial del seu segon single i ja es pot escoltar al seu canal de Youtube.

Enllaç al videoclip.