Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Gran Teatre de la Passió acull la Trobada de corals dels centres educatius de Lleida

El Gran Teatre de la Passió acull la Trobada de corals dels centres educatius de Lleida

Cervera ha estat la seu de la XXI Trobada de Corals d’Educació Secundària i la XIII Trobada de Cant Coral a l’Educació Infantil i Primària, que ha aplegat un miler de participants al Gran Teatre de la Passió divendres 24 d’abril.
El Gran Teatre de la Passió acull la Trobada de corals dels centres educatius de Lleida

Cant de la trobada dirigit per Constantí Sotelo.

La Trobada de Corals de Secundària ha tingut lloc al matí, de 10 a 14 hores. Hi han participat 15 corals, amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Andreví del Conservatori de Música de Cervera, dirigida per Carles Gumí, i l’Orquestra del Conservatori de Lleida. A més del repertori propi, han ofert una actuació conjunta de temes catalans populars que han clos amb el “Cant per a la Trobada de Corals de Secundària de Catalunya”, creat i dirigit per Constantí Sotelo.

La trobada l’han organitzat els Serveis Territorials d’Ensenyament i ha estat presidida pel paer en cap de Cervera, Ramon Royes, i el director d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

L’objectiu de la trobada és promoure el Cant Coral com a mitjà d’expressió musical col·lectiva, i alhora reconèixer el paper que desenvolupa en la formació personal i social dels infants i del joves. A la trobada de corals de secundària hi ha participat la de l’institut La Segarra de Cervera.