Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Cor de noies de l'Orfeó Català i el Mädchenchor Hannover actuaran a Cervera

El Cor de noies de l'Orfeó Català i el Mädchenchor Hannover actuaran a Cervera

El Paranimf de la Universitat acollirà, dissabte 13 d'octubre, a les 19 hores, un concert dels prestigiosos cors de noies de l'Orfeó Català i el Mädchenchor Hannover.
El Cor de noies de l'Orfeó Català i el Mädchenchor Hannover actuaran a Cervera

Cor de noies de l'Orfeó Català (foto Antoni Bofill).

El concert, que dirigiran Gudrun Schröfel, Andreas Felber i Buia Reixach i Feixes, comptarà també amb els pianistes Nicolai Krügel i Josep Surinyac.

La primera part anirà a càrrec del cor de Hannover, que presentarà entre altres el Salve Regina de Rheinberger, Laudate pueri de Mendelssohn, Les Angélus de Debussy, La Carità de Rossini o les Romanzen für Frauenstimmen op. 69 i op. 91 de Schumann.
El Cor de noies de l’Orfeó Català interpretarà bàsicament obres catalanes: Nigra sum de Pau Casals, Cançó de finestra de Josep Vila, Poema del bosc de Carles Prat, Cançó de bressol de Xavier Pastrana o part de les Cinco canciones negras de Montsalvatge en arranjament de Jordi Domènech.

Clouran ambdues formacions juntes amb el Miserere d’Eva Ugalde, dues cançons populars catalanes –La ploma de perdiu i El Cirerer- en arranjament de Josep Vila, Värmlandsvisan de Jan Ake Hillerud i el Salve Regina de Javier Busto.

Una bona oportunitat d’escoltar música coral a càrrec de dos bons cors. 
L’entrada costarà 4 euros per als socis dels Amics de la Música i 10 euros els no socis.


Informació aportada per Santi Riu (Amics de la Música).