Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Conservatori va dedicar una setmana a la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics

El Conservatori va dedicar una setmana a la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics

Els alumnes de l'Orquestra Andreví del Conservatori Professional de Música de Cervera van visitar, dissabte 24 de novembre, el Museu de la Música a Barcelona. Van arrodonir el dia assistint a un concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a l’Auditori, en el que representà una gratificant sortida musical.
El Conservatori va dedicar una setmana a la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics

Alumnes del Conservatori a l'Auditori de Barcelona.

Diumenge 25, a la Sala Bach del Conservatori, el concert del d'Uo d'Au -format per la soprano Cristina Ruiz i la pianista Sandra García- va tancar el XXXI Cicle de concerts de tardor, que organitza l'Associació d'Amics de la Música de Cervera. Amb el títol "Tants caps, tants barrets", el duet delectà el públic amb obres de Bellini, Strauss, Schumann, Dvorák, Granados, Serrano, Barbieri i García Abril.

Tota la setmana passada va estar dedicada musicalment a la celebració de Santa Cecília -patrona dels músics. Al Conservatori hi va haver audicions diàries d'alumnes -on van participar dels més menuts als més grans- i també uns reeixits tallers per a nadons de tres mesos fins a dos anys a càrrec de les professores del centre Núria Mas i Sònia Peiró.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).