Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Conservatori de Cervera va presentar tres ponències al 1r Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya

El Conservatori de Cervera va presentar tres ponències al 1r Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya

El cap de setmana va tenir lloc el 1r Congrés de Pedagogia Musical a Catalunya, iniciativa que vol esdevenir una nova plataforma de comunicació i intercanvi d'experiències relacionades amb l'ensenyament de la música.

El Congrés està organitzat per l’Associació de Conservatoris de Catalunya, amb el suport i col·laboració del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta primera edició, que ha tingut lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona els dies 9 i 10 de març, el Congrés de Pedagogia Musical a Catalunya ha focalitzat l’atenció en els “Nous reptes en l’ensenyament i l’educació musical”, oferint un espai als professionals del sector de l’educació musical a Catalunya on mostrar les seves innovacions  metodològiques, experiències d’aula, treballs de cooperació i investigacions.

En aquesta primera edició s’ha registrat un èxit absolut de convocatòria, quedant cobertes les 350 places disponibles. Aquest gran interès despertat per a aquesta primera trobada, fa preveure que es mantingui la continuïtat en properes edicions un cop ha quedat palès que el sector reclama nous punts de contacte i intercanvi d’experiències .

Les jornades han estat liderades per 50 ponents professionals que han explicat les seves experiències i han debatut sobre l’estat del sector, tot aportant propostes de millora amb la resta de participants.
El Conservatori de Cervera hi fou també present presentant tres ponències: Projecte musical "El dia del conte", a càrrec d’Ester Brescó i Alba Cuñé; I'm PRO – Projecte d'improvisació i creativitat, a càrrec de Jordi Castellà; i Ànima II els instruments de l'Orquestra Simfònica, a càrrec de Xavier Balcells Trepat.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).