Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Conservatori celebra el Nadal amb el seu concert

El Conservatori celebra el Nadal amb el seu concert

Diumenge 16 de desembre va tenir lloc, al Gran Teatre de la Passió, el tradicional Concert de Nadal del Conservatori Municipal de Cervera.
El Conservatori celebra el Nadal amb el seu concert

Actuació dels grups de cant coral (foto Jordi Ros).

El Grup de percussió obrí l'acte sota la direcció d'Aleydis Serra. Després d'una benvinguda i defensa de la institució com a mostra icònica de Cervera per part del paer en cap, Ramon Royes, tots els grups de cant coral del centre -des dels més petits fins als que acaben els estudis de grau professional- s'uniren per cantar "Un camell d'Orient" del grup Manel, "Somiem tots junts" -amb música de David Meigar- i "És un desig" de Josep Thió, sota la direcció de Núria Mas. Sens dubte un bon moment per poder veure i escoltar tot el nombrós grup coral que forma el centre.

Hi hagué temps també per escoltar la gran diversitat instrumental del centre: Els Assossegats -grup d'acordions-; el Conjunt de Vent de Nivell Elemental -sota la direcció de Xesco Grau-, amb "Christmas Medley"; el Grup de Guitarres, amb dues nadales dirigides per Xavier Gómez; el Quartet de Saxos -sota la direcció de Jordi Sabater-; i les formacions més nombroses: la Banda i les Orquestres Britten i Andreví -encapçalats per Xesco Grau, Jordi Armengol i Carles Gumí, respectivament-.

Sens dubte, un bonic dia perquè pares, familiars, alumnes i la comunitat educativa ens trobem al voltant d'aquest llenguatge universal que és la música per celebrar les ja imminents festes de Nadal.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).