Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Municipal de Participació Ciutadana es va tornar a reunir a la Paeria

El Consell Municipal de Participació Ciutadana es va tornar a reunir a la Paeria

La Sala de Plens de la Paeria va acollir una nova reunió del Consell Municipal de Participació Ciutadana el dijous 19 de març. El paer en cap, Ramon Royes; el tinent d’alcade, Jaume Carcasona, i les regidores Elvira Costa i Rosa Santana, van participar en la reunió, que aplega els representants dels barris de la ciutat i dels pobles agregats.
El Consell Municipal de Participació Ciutadana es va tornar a reunir a la Paeria

Reunió a la Sala de Plens de la Paeria.

La reunió es va iniciar amb la intervenció del paer en cap, Ramon Royes, que va explicar les trobades que la Paeria ha mantingut amb els veïns de cada un dels barris i dels pobles agregats del municipi. Tot seguit, es va projectar un informe de les actuacions executades al municipi de Cervera 2011-2015, que detalla les actuacions fetes i les pendents a cada barri i poble agregat del municipi, i es van repassar les accions realitzades del Pla de Govern 2014-2015.

A més, els regidors i el paer en cap van recollir propostes dels representants veïnals respecte temes que afecten el seu barri o poble, així com suggeriments respecte de temes més generals de la ciutat.