Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Local per la República de Cervera lliura 125 mascaretes a l’Associació Lucha para los Valientes

El Consell Local per la República de Cervera lliura 125 mascaretes a l’Associació Lucha para los Valientes

La xarxa de cosidors i cosidores voluntàries de Cervera, coordinada pel Consell Local per la República, ha enllestit 125 mascaretes infantils de roba, que s’han lliurat a l’Associació contra el càncer infantil Lucha para los Valientes.
El Consell Local per la República de Cervera lliura 125 mascaretes a l’Associació Lucha para los Valientes

Mascaretes infantils per a l'Associació contra el càncer.

L’associació de Cervera Lucha para los Valientes ha fet arribar un centenar d’aquestes mascaretes a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que tracta els infants amb càncer. Les altres 25 mascaretes es repartiran a famílies de Cervera.

A més, la setmana passada també va lliurar un centenar de mascaretes infantils a Càritas Cervera, que les ha repartit entre les famílies usuàries del Banc d’Aliments.

I dilluns 4 de maig, el Consell per la República també va lliurar 17 bates i més de 300 peücs d’un sol ús al CAP de Cervera per al personal sanitari.

 

Campanya de confecció de mascaretes

El Consell Local per la República promou una campanya amb un doble objectiu: dotar la població de Cervera de mascaretes d’ús no sanitari i recaptar fons per als hospitals catalans per a la recerca i el tractament de la Covid-19.

Per aquest motiu s’ha organitzat una xarxa de cosidors i cosidores voluntàries del municipi, a través del CDR Cervera, que estan treballant en la confecció de mascaretes.

Aquestes mascaretes es distribueixen en comerços col·laboradors, on la gent les pot adquirir a canvi d’un donatiu, que es destinarà als hospitals catalans.

També es reparteixen, de manera gratuïta, a les residències i entitats socials de Cervera que en necessitin.

Per poder confeccionar-les, el Consell Local per la República de Cervera va rebre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) material per a l’elaboració de fins a 1.000 mascaretes d’ús no sanitari. El teixit ha rebut un tractament hidròfug i està garantit fins a 30 rentades.

La Paeria de Cervera col·labora amb aquesta campanya en la difusió i en l’entrega de mascaretes a les residències i entitats socials de la ciutat, seguint les mesures sanitàries pertinents.