Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra implanta la recollida selectiva de residus als mercats setmanals

El Consell Comarcal de la Segarra implanta la recollida selectiva de residus als mercats setmanals

La setmana passada es va implantar la recollida selectiva als mercats de la Segarra, on es va dotar els paradistes de cubells de reciclatge.
El Consell Comarcal de la Segarra implanta la recollida selectiva de residus als mercats setmanals

Contenidors de recollida selectiva al mercat setmanal de Cervera.

A Cervera la mesura es va començar a implantar al mercat setmanal del divendres 10 de gener.

El Consell Comarcal de la Segarra repartirà cada setmana un total de 63 contenidors per a la recollida selectiva de residus, bàsicament envasos i fracció orgànica, a les quatre poblacions de la comarca que s'organitza mercat setmanal: Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és aconseguir augmentar el reciclatge de residus i fomentar la neteja de la via pública, especialment dels carrers i les places més cèntriques, que és on s’acostumen a fer els mercats.

Segons el conseller de l’Àrea de Gestió de Residus, Josep M. Castella, la campanya ha estat tot un èxit: durant la primera setmana d’implantació s’han reduït de manera dràstica els residus que abans acabaven escampats pel terra. S’espera que la mesura contribueixi a reciclar més i millor els residus generats als mercats i que es mantinguin els carrers nets.


Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.