Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Club Natació Cervera, subcampió català de Lliga infantil

El Club Natació Cervera, subcampió català de Lliga infantil

Després de la puntuació de la cinquena i última jornada de lliga catalana infantil, el Club Natació Cervera (CNC) ha acabat en la segona posició.
El Club Natació Cervera, subcampió català de Lliga infantil

Equip infantil del CN Cervera.

Els 80 millors clubs catalans han participat en aquesta edició i la sorpresa més gran l’ha protagonitzat el Club Natació Cervera, que contra tot pronòstic ha assolit el subcampionat quedant per davant de clubs històrics com el Sant Andreu, el Terrassa, Mediterrani, Barcelona, Granollers... tots excepte el CN Sabadell, que ha estat el guanyador.

En aquesta Lliga s’han nedat totes les proves del calendari i puntuaven els 4 millors nedadors de cada club i prova pel sistema de puntuació FINA, que atorga uns punts en funció del valor de la marca obtinguda. Així, el Club Natació Cervera, tot i disposar de pocs efectius, ha pogut competir en aquesta Lliga, que ha valorat més la qualitat que la quantitat.

Sens dubte, es tracta d’una fita històrica, difícilment assolible per un club petit. Felicitats a tots els nedadors i nedadores del club, de totes les categories, pels èxits assolits.

 

Informació i imatge aportat pel Club Natació Cervera.