Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El CN Cervera, subcampió d’Espanya júnior masculí

El CN Cervera, subcampió d’Espanya júnior masculí

El Club Natació Cervera ha assolit una fita històrica en proclamar-se subcampió estatal en categoria júnior masculí al Campionat d’Espanya disputat a Màlaga del 7 a l’11 d’abril.
El CN Cervera, subcampió d’Espanya júnior masculí

Equip júnior masculí del Club Natació Cervera.

El club de Cervera ha aconseguit una gesta espectacular, quedant en segon lloc davant dels històrics clubs de natació de tot l’Estat. Només ha estat superat pel Gredos San Diego, escola de la Comunitat de Madrid.

L’equip júnior masculí del CN Cervera està format pels joves nedadors Ferran Julià, Guillem Masjuan, Ignasi Bernaus i Bernat Esteban, entrenats per Joan Lluís Mas.

Han completat una actuació brillant amb la consecució de la medalla de bronze en el 4x200 per equips i tres medalles d’or de Ferran Julià (400, 800 i 1.500 m lliure).

Ferran Julià, a més de les medalles d’or, en 400 i 1.500 m lliure va obtenir la mínima que li permetrà competit al Campionat d’Europa júnior de Hèlsinki.

Des de la Paeria de Cervera volem felicitar el CN Cervera per haver aconseguit aquesta fita extraordinària. El paer en cap, Ramon Royes, ha anunciat que "serà un honor fer una recepció al club a la Paeria".