Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Cicle de concerts de tardor presenta una doble cita

El Cicle de concerts de tardor presenta una doble cita

El conjunt de percussió alemany Bi-Cussion actua dissabte 11, a les 19 hores, a l'Auditori. Diumenge 12 es presenta a Cervera el Dalia Quartet, a les 18 hores, també a l'Auditori.
El Cicle de concerts de tardor presenta una doble cita

Dalia Quartet.

El conjunt de percussió alemany Bi-Cussion –sota la direcció de Jörg Prignitz- serà el protagonista del concert de dissabte a l’Auditori, que per aquesta cita tindrà entrada lliure. El grup està format per un bon nombre de joves percussionistes alemanys d'entre 9 i 21 anys que durant el mes d’octubre està recorrent diferents poblacions de Catalunya mostrant el seu espectacle i que durant més d’una hora faran del ritme intens i trepidant el protagonista del dia.

El diumenge 12, a les 18 hores, es presentarà a Cervera el Dalia Quartet. Format per Elena Rey i Oleguer Beltran, violins; la cerverina Anna Puig a la viola i Erica Wise, violoncel, ens oferiran a la primera part el Quartettsatz en do menor, D.703 de F. Schubert i el Quartet de corda número 1 sol major, KV 80 de W.A. Mozart. Mentre que a la segona part podrem sentir el Langsamer Satz d’A. Webern i el Quartet en fa menor op. 80 de F. Mendelssohn.

Una bona dosi musical pel cap de setmana, que a més s’allargarà la setmana següent al conservatori amb dues taules rodones amb la temàtica “La Música des de diversos angles”, que aniran a càrrec d’Albert Guinovart i Alfons Reverté (dia 20) i de David Esterri i David Puertas (dia 24).


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Associació Amics de la Müsica de Cervera).