Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Centre Obert l’Espàtula organitza el taller “Preserva’t”

El Centre Obert l’Espàtula organitza el taller “Preserva’t”

Dins dels programes adreçats a joves i adolescents que ofereix la Diputació de Lleida, l’Oficina Jove de la Segarra i la Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera, el Centre Obert l’Espàtula va acollir el taller “Preserva’t”, dirigit als joves i adolescents usuaris del servei de Centre Obert, el dimecres 15 d’abril.
El Centre Obert l’Espàtula organitza el taller “Preserva’t”

Foto de grup de participants al taller.

El taller fou conduït per Sònia Notario, tècnica en promoció de la salut a l’Associació Antisida de Lleida i educadora social especialitzada en l’àmbit de l’afectivitat i la sexualitat.

Per mitjà d’aquest taller d’educació preventiva, s’ha pretès donar eines als adolescents per reflexionar i decidir envers les relacions afectivosexuals de risc promovent una actitud crítica davant les conductes de risc. Dins del contingut del taller s’ha reflexionat sobre els avantatges i inconvenients de la utilització del preservatiu, la sexualitat i la seva dimensió, la influència dels rols sexuals en la presa de decisions, la comunicació en les relacions interpersonals, què és el VIH/SIDA, ITS, les vies de transmissió, els mètodes anticonceptius, etc.

Al final del taller s’ha donat resposta a les preguntes que han formulat els participants. La valoració tant per part de l’equip socioeducatiu del Centre Obert com per les mateixes persones usuàries ha estat molt positiva i profitosa.