Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Centre Excursionista va celebrar el 45è aniversari amb una caminada i un concert de l'Orquestra Andreví

El Centre Excursionista va celebrar el 45è aniversari amb una caminada i un concert de l'Orquestra Andreví

Diumenge 12 de novembre va tenir lloc un maridatge musical i excursionista amb el qual van cloure les activitats del 45è aniversari del Centre Excursionista de la Segarra (CES).
El Centre Excursionista va celebrar el 45è aniversari amb una caminada i un concert de l'Orquestra Andreví

Concert de l'Orquestra Andreví a l'Auditori.

L’activitat del CES va incloure una caminada de 16 km: Cervera-Granyena-Cervera. Un duo d'alumnes del conservatori (Mihaela Floruc, violí, i Josep Enric Puig,viola) actuaren en una primera audició a l’ermita de Santa Maria del Camí, coincidint amb l'esmorzar. I quan acabà la caminada hi hagué el concert de l'Orquestra Andreví a l'Auditori municipal, que sota la direcció de Carles Gumí oferí un programa ben divers i amb una explicació prèvia a càrrec del mateix director. Es pogueren escoltar obres de Purcell, J.C. Bach, o més modernes, com la popular New York, New York de F. Ebb, Moonlight Serenade de G. Miller i la sardana Remembrança del propi director.

D'altra banda, dilluns 13 hi hagué també la sessió "El cos i la veu", a càrrec del professor de cant Josep Ferrer a la Biblioteca Jordi Riu del Conservatori, inclosa dins de les diferents activitats de Santa Cecília.

Per altra banda, el Conservatori de Cervera va ser convidat el passat dijous 9 de novembre a participar a la XV jornada de qualitat de l'ensenyament, com a model de centre per tal d'explicar les múltiples activitats que es duu a terme amb la ciutat. En va parlar la seva directora, Estefania Balcells.
El Programa de qualitat i millora contínua (PQiMC) es proposa el repte de la recerca contínua de reconeguts models de gestió internacionals, per configurar un model propi innovador que asseguri que les nostres escoles disposen de referents de gestió per assolir els objectius proposats pels diferents projectes educatius. El programa d’aquesta XV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament pretengué posar el focus en la importància que l’organització i la gestió dels centres educatius té per tal que el conjunt de persones, polítiques, estratègies i recursos estiguin alineats en assolir resultats excel·lents que siguin sostenibles al llarg del temps.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).