Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El cementiri de Cervera dedica l’Espai Empremtes a les famílies que han patit una pèrdua gestacional

El cementiri de Cervera dedica l’Espai Empremtes a les famílies que han patit una pèrdua gestacional

El dia de Tots Sants es va presentar l’Espai Empremtes, un lloc al cementiri de Cervera dedicat a recordar els fills que han mort durant l'embaràs (pèrdues gestacionals o perinatals).
El cementiri de Cervera dedica l’Espai Empremtes a les famílies que han patit una pèrdua gestacional

Presentació de l'Espai Empremtes.

Es traca d’un lloc simbòlic, pioner a les Terres de Lleida, que la Paeria ha condicionat a iniciativa de l’entitat Servei de Suport al Dol de Ponent. Està situat al centre del cementiri, on hi ha una olivera i s’ha col·locat una placa.

La presentació de l’espai va anar a càrrec de Ramon Royes, paer en cap; Antonio Delgado, regidor de l’àrea de gestió de cementiris de la Paeria; Núria Magrans, consellera comarcal de Serveis Socials; i Gemma Asensio i Begoña Jiménez, representants de l’Associació Suport al Dol de Ponent.
L’acte va cloure amb l’actuació d’una jove acordionista del Conservatori de Cervera.

De les 12 a les 14 hores es van anar succeint actuacions d’alumnes del Conservatori, que per vuitè any consecutiu van posar l’harmonia i les melodies més plàcides que tenien apreses per acompanyar en un dia tan significatiu a totes les persones que van passejar pel cementiri i van recordar a totes aquelles que ja no ens acompanyen.
Les actuacions, una iniciativa de la Paeria de Cervera en un primer any, tenen molt bona rebuda per part del nombrós públic que hi ha, que passa, escolta i s’asseu una estona per escoltar els joves músics.

Enllaç a la notícia a TV3.
Enllaç a la notícia a Tele Ponent
Enllaç a la notícia a La Segarra TV.