Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Carnaval de Cervera es dedica a l’Aquelarre

El Carnaval de Cervera es dedica a l’Aquelarre

La Regidoria de Festes i diverses entitats i associacions organitzen el Carnaval 2017, que se celebra el dissabte 18 de febrer. La principal novetat és la introducció d'una temàtica a la qual es dedica la festa, l'Aquelarre de Cervera, en motiu que el pròxim mes d'agost la gran festa de la ciutat compleix 40 anys.
El Carnaval de Cervera es dedica a l’Aquelarre

Cartell del Carnaval 2017.

La segona novetat és la creació, conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Cervera, del Carnaval del Comerç. El dissabte 18, al matí, el Rei Carnestoltes es passejarà per les botigues i els establiments que s’hagin disfressat. Hi haurà música, gresca i sessió de fotografies. Un total de 40 comerços s’han afegit a la iniciativa i participaran al concurs de decoració d’aparadors.

Continua la tradicional Rua de Carnaval de la tarda, amb la participació de 4 comparses, tres de categoria infantil i una d’adult, amb unes 170 persones, més totes les que es disfressaran a títol individual. La rua comença i acaba a la plaça Universitat després de recórrer el carrer General Güell, l’avinguda Catalunya, el carrer Combat i la plaça Sant Miquel. Hi haurà animació a càrrec d’Alea Teatre i batucada amb els Bombollers de Cervera.

Finalment, també es repeteix la festa i el concurs de disfresses de la nit, que començarà al pavelló polivalent a les 23.59 h. Es tracta d’un concurs per a tots els que vinguin disfressats i s’apuntin aquella mateixa nit, abans de la 1.30 h, a la barra del pavelló. Enllaç a les bases de participació.
Els participants seran cridats pel Rei Carnestoltes a desfilar a dalt de l’escenari per mostrar les seves disfresses als assistents. A les 2.30 h s’entregaran els premis a la millor comparsa i al millor individual. Tot plegat estarà acompanyat per la música del Dj Tete, que posarà cançons per a tothom i de tots els estils.

Us animem a disfressar-vos el pròxim 18 de febrer i a participar al Carnaval de Cervera!