Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El Carnaval de Cervera 2019 serà el dissabte 9 de març

El Carnaval de Cervera 2019 serà el dissabte 9 de març

La Regidoria de Festes es va reunir fa uns dies amb representants d'entitats i associacions de la ciutat per organitzar el Carnaval de Cervera 2019, el qual tindrà lloc el dissabte 9 de març, una setmana més tard que els dies oficials de Carnaval, amb l'objectiu que no coincideixi amb les principals festes carnavalesques del país.
El Carnaval de Cervera 2019 serà el dissabte 9 de març

Sortida de la rua del Carnaval en la passada edició.

A més de la data, també es va parlar del present i del futur de la festa, de la seva estructura, dels premis i de la cercavila.

El Carnaval de Cervera va canviar radicalment durant els anys 2016 i 2017, moment que es va eliminar la llarga rua de la tarda i es va crear una nova festa estructurada en tres moments diferenciats: el Carnaval del Comerç, que passa durant el matí i en el qual el Rei Carnestoltes visita els comerços; la Rua de la Tarda, en què les comparses, grups de percussió i teatre i el Rei Carnestoltes desfilen pels carrers del centre de la ciutat, començant i acabant a la plaça Universitat; i el Ball de Disfresses de la Nit, que consisteix en un concurs de disfresses que té lloc al pavelló polivalent a altes hores de la nit i que està acompanyat per la música de discjòqueis.

La festa de Carnaval del pròxim any 2019 mantindrà i reforçarà aquesta estructura ja consolidada, creant una sèrie de premis que repercutiran al comerç i a les entitats de la ciutat, potenciant el diferents actes i millorant els horaris i l’organització.

“Mantenim una festa de Carnaval de petites dimensions però que funciona. La vam construir entre tots ara fa tres anys, s’ajusta a les necessitats de Cervera, implica als petits, joves i més grans, disposa d’una cercavila preciosa, d’una festa per a la gent més jove i, a més, implica el comerç de la ciutat”, afirma el regidor de Festes, Marc Llorens.