Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El “Bus de la salut” fa parada a Cervera

El “Bus de la salut” fa parada a Cervera

Del dilluns 19 al dijous 22 de gener es troba a Cervera el “Bus de la salut”, un autobús medicalitzat itinerant equipat amb la tecnologia mèdica necessària per efectuar proves de detecció precoç de patologies cardiovasculars i renals. Atendrà un total de 96 persones.
El “Bus de la salut” fa parada a Cervera

Bus de la Salut a Cervera.

L’autobús, estacionat davant del Centre d’Atenció Primària (CAP), té per objectiu detectar, entre la població diana seleccionada per diversos factors de risc, possibles patologies a les artèries i els ronyons i alhora prevenir-ne els riscos associats.

El “Bus de la salut” recorre les comarques de Lleida des del 16 de gener i durant un període de tres anys. És un projecte de la Diputació de Lleida juntament amb el departament de Salut, la Fundació Renal Jaume Arnó i la Unitat de Detecció i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (Udetma). S’emmarca en el programa de promoció dels hàbits saludables i la prevenció de malalties amb l’objectiu de fomentar les revisions preventives entre tots els sectors de la població, com a mesura beneficiosa per a la salut.