Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Doble cita concertística a Cervera el cap de setmana

Doble cita concertística a Cervera el cap de setmana

L’Associació d’Amics de la Música de Cervera ens ofereix dos concerts aquest proper cap de setmana, dissabte 14 i diumenge 15 de març.
Doble cita concertística a Cervera el cap de setmana

El reconegut pianista i compositor Albert Guinovart.

Dissabte 14, al Paranimf de la Universitat, tindrà lloc una Trobada de clarinets entre les escoles de música de Nou Barris, Musicart i Gràcia, de Barcelona; la Vall del Tenes, Pau Casals del Vendrell i el Conservatori de Música de Cervera.

Culminarà amb un concert, a les 18 hores, que tindrà dues parts ben diferenciades. En la primera, actuarà el Barcelona Clarinet Players, quartet de clarinets creat l’any 2010, que ens oferiran obres de Kukelka, Iturralde, Benny Goodmann i Paquito de Rivera. La segona part estarà dedicada a l’ensemble de clarinets d’aquesta trobada, que ens oferirà obres de Susato, Waignein, Mozart, Manén, F. Mercury i Els Pets.

Diumenge 15 ens visitarà el pianista Albert Guinovart, un dels músics més complets i polifacètics actuals. La seva activitat professional es divideix entre la seva dedicació com a pianista al repertori  clàssic i romàntic, i la seva tasca de compositor i docent. Autor, entre altres, dels musicals Mar i Cel o Flor de Nit, té també un corpus compositiu extens. El programa que oferirà com a pianista, a les 19 hores a l’Auditori Municipal, inclourà obres seves i de Frederic Chopin.

 

Informació aportada per Santi Riu (Associació Amics de la Música).