Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Diada mediambiental al parc Mas Duran

Diada mediambiental al parc Mas Duran

La Paeria de Cervera i l'Associació de Voluntaris de la Caixa a la província de Lleida, juntament amb veïns i entitats de Cervera, organitzen la 3a Diada Mediambiental al parc Mas Duran, dissabte 19 de maig, amb l’objectiu de realitzar treballs de millora per potenciar i donar a conèixer aquest espai emblemàtic i històric de la ciutat.
Diada mediambiental al parc Mas Duran

Cartell de l'activitat.

La jornada de treball preveu actuacions de neteja i enjardinament, i la plantació d’arbres, arbusts i flors aromàtiques al camí superior del parc i a la zona de berenar (espai amb taules i bancs de pedra).

Coincidirà amb el Dia del voluntari de “la Caixa”. Per als infants de 6 a 12 anys hi haurà un concurs de dibuix, amb la temàtica “Què vull ser de gran”, amb un premi al millor dibuix, que també quedarà seleccionat per un concurs a nivell estatal.

La jornada anirà precedida d’un esmorzar popular, a les 9 hores, que prepararan els treballadors de la brigada municipal, i s’acabarà amb un dinar, a les 14 hores, organitzat pels Voluntaris de la Caixa.

La participació està oberta a totes aquelles persones i entitats que tinguin ganes de gaudir d’una festa mediambiental al parc Mas Duran, i que estiguin disposades a treballar per la recuperació d’aquest espai. Per assistir-hi es demana omplir un formulari i enviar-lo per correu electrònic a lleida@voluntarioslacaixa.org o serveismunicipals@cerverapaeria.cat per poder organitzar material, grups de treball, etc.


Rehabilitació del parc Mas Duran de Cervera

El projecte de rehabilitació del parc Mas Duran va començar l’any 2016 gràcies a la col·laboració de veïns, entitats, empreses i administracions. Ha comportat una millora substancial de les condicions del parc, on s’han realitzat accions de neteja i desbrossament; s’han plantat arbres i arbusts, sobretot a la part superior; s’han muntat instal·lacions de reg; recuperat camins...