Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Descomptes per viatjar en autobús des de Cervera

Descomptes per viatjar en autobús des de Cervera

La Paeria de Cervera ha arribat a uns acords amb l’empresa Alsa i amb l’Àrea de Transport Metropolitana (ATM) de Lleida que permetran que les persones usuàries de les línies d’autobús de Cervera obtinguin importants descomptes.
Descomptes per viatjar en autobús des de Cervera

Estació d'autobusos de Cervera.

L’acord entre la Paeria i Alsa (empresa concessionària de la línia d’autobús que va des de Cervera a Barcelona) preveu la venda d’abonaments per a 10 viatges a un preu de 112 euros; per la qual cosa un bitllet únic tindrà un cost d’11,20 euros en lloc dels 13,95 euros que val actualment, un 20% de descompte que beneficiarà als estudiants i viatgers habituals entre Cervera i Barcelona i viceversa.
Els abonaments, que tenen una vigència de 6 mesos, no són nominals i per tant els poden utilitzar diferents titulars. Es poden adquirir a la Paeria de Cervera, al Departament de Recaptació, des del dimecres 8 d’octubre.

En segon lloc, un acord entre la Paeria de Cervera i l’ATM de Lleida preveu un punt de venda d’abonaments a les dependències de la Paeria que es posarà en funcionament en breu. Es vendran tots els abonaments de l’ATM de l’àrea de Lleida dels autobusos que passen per Cervera, entre els quals la targeta T-10 ATM (mobilitat intercomarcal), que inclou 10 viatges de Cervera a Lleida al preu 1,53 euros/viatge. Aquest preu representa un descompte d’un 80,3% respecte al preu actual d’un bitllet senzill.

Finalment, la Paeria de Cervera negocia amb Ports i Transports de la Generalitat un conveni similar al que gaudeixen altres ciutats de comarques de l’interior de Catalunya, per poder oferir una targeta que permeti viatjar a la ciutat de Barcelona amb un 50% de descompte de l’import actual.
Aquest acord es negocia en motiu del retard en l’establiment del sistema tarifari únic per a tot Catalunya, que comporta un perjudici per a les zones que limiten amb l’ATM de Barcelona i que no poden gaudir dels mateixos descomptes que les comarques de la província de Barcelona.