Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies DàLiT Natura, empresa del CEI Cervera, triplica la seva producció

DàLiT Natura, empresa del CEI Cervera, triplica la seva producció

L'empresa del CEI Cervera dedicada a la producció, de manera artesanal, d'aliments ecològics, naturals i saludables ha triplicat la seva producció per l'augment de la demanda que han experimentat aquests productes davant la situació actual de confinament com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus.
DàLiT Natura, empresa del CEI Cervera, triplica la seva producció

Centre d'Empreses Innovadores (CEI) Cervera.

DàLiT Natura és una empresa dedicada a la producció d'aliments naturals ecològics de manera artesanal, que está ubicada al CEI Cervera.

Segons ha explicat, Ramon Gené, propietari de l'empresa DàLiT Natura, la capacitat de poder augmentar la producció li permet seguir complint amb les demandes sol·licitades i servint els diferents establiments d'arreu de l’Estat que li fan comandes com a conseqüència de l'augment del consum de fruits secs i diferents productes energètics.

 

Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera

El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 m2 per a nous negocis. A més també compta amb un vuitè mòdul que es troba a l’històric edifici del Sindicat de Cervera.

L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aportin innovació, generin riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera.

Actualment el CEI Cervera acull les següents empreses: Dance Arts Studio, de Georgina Puig i Calafell, que ocupa dos mòduls; Associació Subaquàtica de Cervera; Dabadu Games SL; Josep Ramon Masip; Dàlit Natura SLU; Tierra y Agua; i Escala Solar, situada al Sindicat.