Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Curs d'iniciació al teatre per a adults

Curs d'iniciació al teatre per a adults

L’escola de teatre de Cervera “La Caserna” ofereix aquest curs classes regulars de teatre per a adults, en modalitat d’iniciació al teatre, per a totes aquelles persones que tenen inquietuds teatrals i els agrada el teatre, però que el volen experimentar de forma tranquil·la.
Curs d'iniciació al teatre per a adults

Cartell del curs de teatre.

En aquest curs, sota la direcció d’Anna Llort, es treballaran les habilitats de com parlar en públic, l’expressió corporal, la dicció, dinàmiques de grup i lectures dramatitzades, entre altres activitats i exercicis que es practicaran durant el curs.

La Caserna també aposta per la iniciació dels infants amb el teatre des d’edats molt promptes. Per aquest motiu s’ofereixen classes de teatre per a infants d’Educació Infantil.

Per altra banda, també s’està perfilant el taller de teatre per a mares/pares i nadons de 0 a 3 anys, on es pretendrà estrènyer encara més els vincles dels pares amb l’infant a través d’exercicis teatrals, la narració de contes i l’experimentació amb objectes i textures.

La Caserna estrena curs escolar amb un ventall d’activitats per a totes les edats. Les inscripcions per als cursos regulars estan obertes i amb disponibilitat de places.

Més informació dels cursos i inscripcions en aquest enllaç a la web del Centre Municipal de Cultura.