Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Construcció de lavabos i altres millores al Camp d'Esports

Construcció de lavabos i altres millores al Camp d'Esports

La Paeria de Cervera ha promogut la construcció d'uns nous lavabos per al públic al Camp d'Esports, que es troben just a l'entrada del recinte, al costat de la taquilla.
Construcció de lavabos i altres millores al Camp d'Esports

Nous lavabos al Camp d'Esports Municipal.

La nova construcció inclou dos lavabos (homes i dones) d’unes mides de 2 x 2,20 metres, adossats a la paret perimetral del recinte.

Aquesta actuació també s’ha fet amb la finalitat d’adaptar el Camp d’Esports a la normativa esportiva, que obliga a separar el públic del recorregut dels jugadors per raons de seguretat. Fins ara, els lavabos del públic, dos cabines provisionals, es trobaven dins del mateix recorregut dels jugadors.

L'actuació s'ha completat amb la instal·lació d'una tanca de separació de l'espai dels esportistes i el del públic, la col·locació d'unes banquetes noves i millores als vestidors, on s'han substituït els dos acumuladors d'aigua calenta i s'ha instal·lat un sistema de calefacció. També s'ha reparat la canal del poliesportiu.

La construcció dels lavabos ha tingut un cost de 29.000 euros i la resta de millores, 18.500 euros, que han anat a càrrec de la Paeria de Cervera.

D'aquestes actuacions en gaudiran tots els usuaris del Camp d'Esports municipal: el primer equip i l'equip juvenil del CE Cervera i els jugadors de l'Escola de Futbol Cervera, que aplega uns 200 joves esportistes.