Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Concert solidari amb el Dia mundial de la salut mental

Concert solidari amb el Dia mundial de la salut mental

El Quartet Teixidor i el grup Boogie-Woogie actuen diumenge 19 d’octubre en un concert solidari amb motiu del Dia mundial de la salut mental. La cita és a l’Auditori Municipal, a les 18 hores.
Concert solidari amb el Dia mundial de la salut mental

Quartet Teixidor.

El Quartet Teixidor oferirà obres de Haydn, Benejam -de qui s'homenatja el centenari del seu naixement- i el famós Quartet Americà de Dvorak. Però a més, col·laborarà amb el Grup Boogie-Woogie i la seva directora -Rosa Comelles- en dues obres creades per aquesta darrera.

Si bé el Quartet Teixidor és ben conegut a Cervera -tres dels seu membres són professors al Conservatori- i porten a la seva esquena ja una trajectòria de més de deu anys interpretant grans obres clàssiques al costat de nous descobriments de la música catalana, aquest cop s'han brindat a col·laborar amb l'Associació de la Salut Mental Ondara-Sió en un concert solidari pel Dia mundial de la Salut Mental.

Per tant, tot el públic -inclosos els associats- hauran de pagar una entrada de 5 euros per aquest concert que es destinaran a projectes de sensibilització.

Per altra banda, el concert permetrà sentir el grup Boogie-Woogie, que són un grup de persones que participen en el projecte “Ara em toca a mi”, organitzat per l’Associació de Salut Mental Ondara Sió. El grup té un objectiu clar, fer arribar a la ciutadania la seva experiència com alumnes del Taller de Música que des de l’any 2010 es porta a terme amb la col·laboració del Conservatori  Professional de música de Cervera.

El concert solidari arriba després d'un cap de setmana passat carregat de música, amb una actuació plena de ritme i diversió a càrrec del grup alemany de percussió Bi-cussion, que deixà petit l’Auditori, i una presentació de la nova formació Dalia Quartet -formada per Elena Rey i Oleguer Beltran, violins; la cerverina Anna Puig a la viola i Erica Wise al violoncel- que deixà mostres de gran musicalitat i apuntà cap a un futur brillant.

 

Informació aportada per Santi Riu (Associació Amics de la Música).