Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Concert de jazz amb Jerry Bergonzy Trio i Perico Sambeat

Concert de jazz amb Jerry Bergonzy Trio i Perico Sambeat

Dos dels millors saxofonistes actuals, el nord-americà Jerry Bergonzy i el valencià Perico Sambeat, es podran veure junts en concert a Cervera el diumenge 19 d’abril, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal.
Concert de jazz amb Jerry Bergonzy Trio i Perico Sambeat

Cartell del concert.

Jerry Bergonzi Trio i Perico Sambeat
Jerry Bergonzi, saxo
Perico Sambeat, saxo
Renato Chicco, orgue
Andrea Michelutti, bateria

La trobada entre Bergonzi i Sambeat suposa la col·laboració entre dos gegants del saxo actual. Bergonzi és considerat per molts com el millor saxofonista de les últimes dècades, mestre de mestres i autor d’importants mètodes pedagògics que utilitzen els estudiants de música del món. Sambeat és potser el jazzmen de l’Estat amb més reconeixement internacional, un artista encara jove però de llarga trajectòria. Al concert es podran escoltar aquests dos grans músics junts a l’escenari, acompanyats per dos instrumentistes de qualitat inqüestionable com l’organista Renato Chicco i el bateria Andrea Michelutti. Sonoritats intenses i interpretacions de grans alçades estan garantides en aquesta cita amb el millor jazz.

Venda d'entrades en aquest enllaç.

L’actuació forma part del Cicle de Jazz Discontinu 2015, un seguit de concerts de jazz de qualitat que la Paeria de Cervera organitza al llarg de l’any. El passat 21 de febrer va actuar la cantant britànica Tina May, una de les vocalistes més importants de l’escena europea.