Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Concert de final de curs i entrega d'orles del Conservatori

Concert de final de curs i entrega d'orles del Conservatori

El diumenge 16 de juny va tenir lloc el tradicional concert de final de curs del Conservatori de Música de Cervera al Gran Teatre de la Passió.
Concert de final de curs i entrega d'orles del Conservatori

Lliurament d'orles als alumnes de Conservatori.

Al concert es van poder escoltar diversos grups instrumentals petits: com el Quartet de saxos o el Quartet de trompetes; formacions instrumentals més grans: com el grup de guitarres -dirigit per Xavier Gómez, el grup de percussió sota la direcció d'Aleydis Serra, la Banda Piccola i la de grau professional -dirigits per Xesco Grau-, Els Assossegats -sota la direcció de Sònia Peiró-, o l'Orquestra Britten -encapçalats per Jordi Armengol-.

Les formacions corals també van tenir el seu moment en dos grups. Per un costat el grup d'Iniciació, Preliminar i Primer van oferir les "Cançons del Pot Petit" i el grup que incloïa tots els altres grups van oferir dos números de la Cantata composta per Jordi Castellà, l'Espill Encantat.

A més hi va haver el moment emotiu del concert, amb l'entrega d'orles als vint alumnes que han acabat enguany els seus estudis de grau professional al centre.


Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).