Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Comunicat de l’Equip de Govern de la Paeria de Cervera

Comunicat de l’Equip de Govern de la Paeria de Cervera

Els cinc regidors de l’Equip de Govern de la Paeria, amb el paer en cap, Ramon Augé, al capdavant, s’adrecen a la ciutadania amb un vídeo per informar de la situació actual de la Covid-19 a Cervera.

Enllaç al vídeo al canal de Youtube de la Paeria de Cervera.

Ramon Augé comunica que, segons les dades del Departament de Salut, a Cervera hi ha un total de 21 casos positius de coronavirus (47 casos a l’Àrea Bàsica de Salut de la Segarra). Dona la notícia negativa que han mort dos persones de Cervera que estaven en residències d’altres municipis i fa arribar el condol a les seves famílies.

Destaca l’esperit de consens entre tots els regidors (Govern i oposició), que es reuneixen de manera telemàtica, a l’hora de prendre les mesures per fer front a la crisi sanitària.

També dona les gràcies a tota la ciutadania i especialment a dos col·lectius: el personal de neteja viària i els comerciants dels productes de primera necessitat, i per extensió a la pagesia, transportistes... que fan possible la cadena alimentària.

Finalment, fa una crida a no baixar la guàrdia i demana a tothom que es quedi a casa.


Després intervenen la resta de regidors de l’Equip de Govern, que fan un repàs de l’afectació de la crisi a les seves àrees i les mesures que es porten a terme. També fan arribar el seu escalf a les persones afectades i el seu agraïment al personal de la Paeria i a la ciutadania de Cervera en general per la seva responsabilitat.

Raimond Fusté: regidor de Promoció Econòmica (Fires i Mercats) i Esports.

Roser Segura, regidora de Cultura, Igualtat, Polítiques Digitals, Transparència (Participació Ciutadana), Turisme i Oficina d’Atenció Ciutadana.

Antonio Delgado, regidor d’Urbanisme, Serveis Urbans (Brigada i Eficiència Energètica), Medi Ambient i Serveis Funeraris.

Xavier Gras, regidor de Festes, Aquelarre, Joventut, Educació, Conservatori, Pobles, Medi Rural i Serveis Socials.