Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Commemoració de la Diada al Monument de la Generalitat

Commemoració de la Diada al Monument de la Generalitat

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra van organitzar els actes institucionals per commemorar la Diada nacional de Catalunya a Cervera, amb una ofrena floral al Monument de la Generalitat.
Commemoració de la Diada al Monument de la Generalitat

Foto de grup dels alcaldes i regidors participants a l'acte (foto Jordi Prat).

Durant l’acte van tenir lloc les intervencions del paer en cap de Cervera, Ramon Augé, i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch. Les dues institucions també van fer ofrenes florals al Monument de la Generalitat.

Per part de la Paeria de Cervera hi van participar el paer en cap, Ramon Augé, i la regidora de Turisme, Roser Segura (de Junts per Cervera); i els regidors Joan Santacana, Mercè Carulla i Ricard Vicente (del Grup Municipal d’ERC-MES).

El Consell Comarcal de la Segarra va participar a l’ofrena floral, amb l’assistència del president, Francesc Lluch, i nombrosos consellers i alcaldes de municipis de la comarca.

Els actes commemoratius van acabar amb la interpretació del Cant dels Segadors, amb l’acompanyament musical d’alumnes del Conservatori de Cervera.