Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Comencen els treballs d’esporga a Cervera

Comencen els treballs d’esporga a Cervera

La Regidoria de Territori i Serveis Urbans ha començat, des del dilluns 5 de novembre, els treballs de poda dels arbres de Cervera i dels pobles agregats, que s'allargaran durant els mesos de novembre, desembre i gener.
Comencen els treballs d’esporga a Cervera

Inici dels treballs de poda al passeig Jaume Balmes.

L’actuació ha començat a la plaça Pius XII i continuarà al passeig Balmes, la rambla Lluís Sanpere, la plaça Santa Anna... Quan s’acabi el centre de la ciutat, es continuarà pels altres barris i urbanitzacions, així com els pobles agregats i els patis de les escoles.

Els treballs els realitza l’empresa La Cyca, la qual va resultar guanyadora del contracte d’adjudicació de la poda de l’arbrat viari a través d’un concurs públic realitzat l’any 2016. El contracte finalitza aquest any i, per tant, l’any 2019 s’haurà de tornar a treure a concurs.

Segons el regidor de Territori, Marc Llorens, “darrerament hem posat molt l’accent en la realització d’una poda que respecti el cicle vital dels arbres, que no sigui agressiva, que potenciï la seva salut i, sobretot, que fomenti la seva alçada. Volem arbres saludables, forts i que contribueixin a tenir més espais d’ombra a la ciutat. També vetllarem perquè s’esporguin tots els arbres de tots els carrers de Cervera”.