Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Gestió dels residus que es generen durant el confinament

Gestió dels residus que es generen durant el confinament

L’Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra ha elaborat material gràfic sobre com cal gestionar els residus que es generen durant el confinament per la Covid-19.

A més, fa una crida a la ciutadania a ser respectuosos i, amb el lema “Mantenir la Segarra neta depèn de tu!”, demanen la màxima col·laboració.
Mesures com no dipositar residus voluminosos al carrer i mantenir-los a casa fins que es reobrin les deixalleries. No deixar residus al voltant de les deixalleries sinó que han de dipositar-los en els seus contenidors corresponents. No abandonar bosses al carrer i respectar l’horari de les 20 h a les 22 hores per a traure les deixalles.

També expliquen mesures a l’hora de traure les deixalles al carrer per vetllar per la seguretat de la ciutadania i els operaris de la recollida. Mesures com l’ús dels guants, la desinfecció dels cubells i deixar-los bens tancat.

Des del Consell Comarcal es vol agrair aquesta tasca dels serveis de recollida en aquests moments tan complicats.

Ara més que mai, Mantenir la Segarra neta depèn de tu!
Entre tots i totes ho podem fer possible! Gràcies per la vostra col·laboració.

Siguem cívics: no deixeu guants a terra, traieu les deixalles quan toca... Sinó ha de treballar més i es posa en risc el personal de neteja de la via pública.

Enllaç a les mesures de seguretat de la recollida en contenidors.
Enllaç a les mesures de seguretat de la recollida porta a porta.


Informació i cartells aportat pel Servei de Gestió de Residus del Consell Comarcal.