Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Clou amb èxit la Fira del Pa i el Cereal 2019

Clou amb èxit la Fira del Pa i el Cereal 2019

La Paeria de Cervera, com a organitzadora del certamen, els expositors i els visitants han fet una valoració molt positiva de la nova ubicació de la Fira del Pa, la plaça Universitat, on s’han concentrat els punts de venda i les activitats des del divendres 14 al diumenge 16 de juny.
Clou amb èxit la Fira del Pa i el Cereal 2019

Actuació de Fadunito a la Fira (foto Jordi Prat).

Al llarg del cap de setmana un gran nombre de persones han passat per la plaça Universitat, que ha viscut un gran ambient, afavorit pel bon temps, i les activitats que enguany ha organitzat la Paeria de Cervera: concerts, exhibicions de gimnàstica, animació infantil...

La Fira ha aplegat 32 estands, dels quals 10 eren forns de pa, 10 productors de proximitat amb productes ecològics i artesanals, i 10 comerços i entitats de la ciutat. Els visitants podien provar i comprar una gran varietat de pans, que es van arribar a esgotar en alguns punts de venda.

L’organització va repartir 700 unitats del tradicional pa de tempesta, enguany elaborat per l’Obrador Kok de Cervera.

Es van repetir amb èxit algunes activitats com la Gimcana del Galderic, amb proves per diferents punts de la ciutat organitzades per l’Associació de Comerciants de Cervera amb la col·laboració d’entitats locals i voluntaris.

Les activitats que organitza la Paeria la setmana prèvia han tornat a tenir molt bona acollida: al taller “Fem el nostre pa” hi han participat més d’un centenar d’escolars i els nois i noies l’Espígol. També ha assistit molta gent a l’excursió “Camins de cereal” i a la visita guiada a la Farinera, on es va repartir pa amb vi i sucre.

La Paeria de Cervera dona les gràcies a totes les entitats de la ciutat que han ofert espectacles; a productors de proximitat, empreses, institucions i forners que han exposat a la Fira; a l’organització de la Gimcana del Galderic, l’Associació de Comerciants de Cervera, l’institut Antoni Torroja i el Gremi de Forners de Lleida.