Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cloenda del Consell dels Infants 2018-2019

Cloenda del Consell dels Infants 2018-2019

El Consell dels Infants de Cervera va presentar a l'alcalde en funcions, Ramon Royes, i al regidor Marc Llorens les seves propostes relatives al civisme, agrupades en quatre grans blocs, que han treballat al llarg d'aquest curs escolar.

El Consell dels Infants és un òrgan consultiu format per alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles de la ciutat.

Enguany el Consell dels Infants ha treballat el civisme, emmarcats dins de quatre grans blocs: mobilitat sostenible i segura, parcs i carrers, mobiliari urbà i equipaments, i tinença responsable d’animals.

El dijous 6 de juny va tenir lloc la cloenda del Consell dels Infants 2018-2019, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, i els consellers i conselleres van presentar les conclusions a l'alcalde.

Els consellers i conselleres van exposar activitats i accions significatives com posar papereres per reciclar en alguns punts de la ciutat; la instal·lació de lavabos; propostes de campanyes de sensibilització de respecte dels parcs, mobiliari urbà i equipaments; adopció de gossos i gats; posada en marxa d’un carril bici urbà; construcció d’un refugi per a gats...

Per la seva banda, l'alcalde de Cervera en funcions, Ramon Royes, va agrair el treball del Consell i les propostes fetes. "M’ha agradat molt la manera com heu encarat les propostes, totes elles de manera positiva i implicant-vos-hi", va apuntar l'alcalde.