Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Clínic de bàsquet amb “Matraco” Margall

Clínic de bàsquet amb “Matraco” Margall

El pavelló polivalent de Cervera acollirà un clínic específic de tir exterior amb l’exjugador del Joventut de Badalona Josep Maria Margall “Matraco”. La sessió, adreçada a jugadors de categoria cadet i júnior, és diumenge 26 d’octubre a les 18 hores. L’activitat està oberta al públic.
Clínic de bàsquet amb “Matraco” Margall

Margall ensenyant tècnica de tir.

“Un bon jugador de bàsquet fa que encistellar sembli fàcil, però també sap que després d'aquesta acció aparentment senzilla hi ha moltes hores d'entrenament”

Josep Maria Margall “Matraco” (1,98 metres) jugava en la posició d’aler i destacava pel seu excel·lent tir exterior. Va desenvolupar gairebé tota la seva carrera al Club Joventut de Badalona, equip en què va jugar un total de 18 temporades i va ser capità. Va debutar a primera divisió la temporada 1972-1973, coincidint en el primer equip del Joventut amb els seus germans Enric i Narcís Margall, també basquetbolistes professionals. Es va retirar el 1993, després de jugar 20 temporades en la màxima categoria del bàsquet espanyol. És, amb 187 partits, el quart jugador que més partits ha disputat amb la selecció espanyola, amb la qual va participar en tres Jocs Olímpics: Moscou 80, Los Angeles 84 i Seül 88.