Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies "Cervera Vila del Llibre" anul·la l'edició 2020

"Cervera Vila del Llibre" anul·la l'edició 2020

Com a mesura de prevenció davant l’actual escenari sanitari provocat per la pandèmia de la Covid-19, el festival literari de les Terres de Ponent, "Cervera Vila del Llibre 2020", cancel·la la seva celebració, prevista inicialment per aquest mes d'octubre.
"Cervera Vila del Llibre" anul·la l'edició 2020

"Cervera Vila de Llibre 2019" al carrer Major (foto J. Prat).

La Paeria de Cervera i VilaDelLlibre.CAT anuncien que la cinquena edició de "Cervera, Vila del Llibre" no se celebrarà aquest 2020 com a mesura de protecció davant l’actual escenari sanitari provocat per la pandèmia de la COVID-19.

La decisió respon a la impossibilitat de mantenir l’esperit de la iniciativa –una proposta cultural de cap de setmana capaç d’atraure un gran nombre de visitants al carrer Major gràcies a un programa amb més de 60 activitats–, al temps que es respecta el compliment de l’actual marc normatiu de contenció de la pandèmia i es protegeix la població.

A més, l’excepcionalitat de la situació i l’emergència sanitària, econòmica i social que ha creat, ha obligat el Govern Municipal a prioritzar el treball per mitigar les conseqüències negatives que deixa el virus i posposar enguany importants esdeveniments culturals, com és el cas de la Vila del Llibre.

Tot i així, la Paeria ha apostat per una cultura segura, organitzant amb èxit de públic projectes culturals novedosos com la “Festiuada. Moments d’art i marinada” al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre, i també la setmana cultural Isagoge i Festa Major.

Sobre la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya | #ViuLesViles
La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya és un moviment de turisme cultural que té com a objectiu difondre la cultura a través de la literatura i els oficis del llibre. Impulsat per VilaDelLlibre.CAT, la Xarxa neix per convertir-se en motor social i econòmic, i al mateix temps, generar un impacte positiu en el territori i en la vida dels ciutadans. És una iniciativa que té el llibre com a motor per transformar i redescobrir un territori, enriquint el seu poble a través d’una proposta cultural creativa i de qualitat.