Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera va celebrar la 5a Setmana de la Gent Gran

Cervera va celebrar la 5a Setmana de la Gent Gran

Diumenge 8 d'octubre va acabar la 5a Setmana de la Gent Gran, que va organitzar 17 activitats variades amb una molt bona acollida entre el col·lectiu de la gent gran i la ciutadania de Cervera en general.
Cervera va celebrar la 5a Setmana de la Gent Gran

Reconeixement a les persones de 85 anys.

Una de les activitats destacades fou la presentació del documental Instantes, de la jove directora de cinema cerverina Clàudia Gual, en una projecció al Paranimf de la Universitat. El documental apropa l’espectador a la malaltia de l’Alzheimer a través de testimonis de la lluita contra la malaltia.

Una de les novetats va ser el recital de piano ofert per l’entitat Réssonance, que realitza concerts amb músics professionals adreçats a persones que no hi tenen accés.

Per tercer any consecutiu l’Associació de Gent Gran d’Igualada va presentar el seu espectacle “Llum i color”, una actuació en playback al Paranimf de la Universitat que va tornar a fer les delícies del públic.

El Casal Cívic de Cervera va organitzar el tradicional dinar de germanor de la gent gran, en què va retre un homenatge a les persones que enguany compleixen 85 anys. Els reconeixements els va lliurar el regidor de Serveis Socials, Joan Prat; el director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Família, Joan Santacana; i el secretari de l’Associació d’Usuaris i Voluntaris del Casal de la Gent Gran de Cervera, Francesc Simó.

Els actes van cloure amb l’homenatge a una Gran persona de Cervera: Maria Teresa Ramon Fondevilla, per la seva trajectòria i aportacions a la ciutat.

L’organització va anar a càrrec de la Paeria de Cervera, amb la col·laboració del Departament de Treballs, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Segarra, l’Hospital Berenguer de Castelltort - Residència Mare Güell, la Fundació Casa Caritat - Residència Mare Janer, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer - Centre de dia Josep Valls, i l’Associació d’usuaris i voluntaris del Casal de la Gent Gran.