Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera va celebrar el Mercat de Nadal a la plaça Major

Cervera va celebrar el Mercat de Nadal a la plaça Major

El tradicional Mercat de Nadal va aplegar 25 parades, a la plaça Major, que van oferir productes típics d’aquestes festes als nombrosos visitants que hi van assistir.
Cervera va celebrar el Mercat de Nadal a la plaça Major

Lliurament del lot a uns dels participants a la gimcana.

Com a complement a l’oferta comercial, la Paeria de Cervera va organitzar diverses activitats per a tots els públics: un taller d’ornaments i targetes de Nadal, un castell inflable per als infants, la inauguració del pessebre a l’església de Sant Joan, degustacions de caldo i una cantada de nadales. L’Associació de Comerciants i Professionals del nucli antic va organitzar una gimcana pels comerços del carrer Major.

Entre els participants a la gimcana es va sortejar un lot de productes, que va tocar a Guillem Quadrat. També es va sortejar un lot de productes de proximitat entre totes les persones que van fer compres al Mercat superiors als 5 euros. Aquest lot va tocar a Jordi Ros.

Els obsequis els van lliurar el regidor de Promoció Econòmica, Raimond Fusté; la regidora de Turisme, Roser Segura; i la presidenta de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic, Rosa Puig.

El pessebre exposat a l’església de Sant Joan el van elaborar alumnes de les escoles de Cervera. Es pot visitar els dies 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre, de 12 a 14 i de 18 a 20 hores; i els dies 24, 25 de desembre i 1, 4 i 5 de gener, de 18 a 20 hores.

Mercat de Nadal al carrer Guinedilda
El carrer Guinedilda tornarà a acollir una nova edició del Mercat de Nadal, enguany el dissabte 7 de desembre. El Mercat comptarà també amb 25 parades. Pel que fa a les activitats complementàries cal destacar la instal·lació de jocs gegants de carrer, visites turístiques guiades a la Universitat i l’església de Santa Maria i una cantada de nadales amb la Coral Lacetània.