Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

Cervera se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

La Paeria de Cervera s’afegeix a la iniciativa organitzant activitats conjuntament amb el CAP de Cervera, la Penya Ciclista i el Centre Excursionista de la Segarra, entre els dies 14 i el 20 de setembre.
Cervera se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

Cartell de la iniciativa.

La primera activitat és una pedalada popular, dissabte 14 de setembre, amb sortida a les 10 hores des del pavelló polivalent. Es farà la ruta dels miradors de Cervera, uns 8 quilòmetres de traçat molt planer.

Dimarts 17 tindrà lloc una caminada del Cicle “Salut i amistat”, amb sortida a les 8 hores de la plaça Joan Salat.

Dimecres 18 es reprèn el Cicle “Camina i fes salut”, amb una caminada d’una hora de durada, que s’iniciarà a les 19.30 hores a la plaça Santa Anna.

El divendres 20 es promou l’activitat “Anem a l’escola sense cotxe!”. Hi haurà una petita sorpresa per als infants que vagin a l’escola pels camins escolars segurs i sostenibles.

La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric per millorar la salut de les persones i el medi ambient. Se celebra a tot Catalunya del 16 al 22 de setembre.

Cal recordar que Cervera disposa d’un Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible, que es va presentar a la ciutadania el passat 30 de maig. El va impulsar la Taula de Mobilitat de Cervera, i preveu mesures com la millora de l’accessibilitat als barris, els centres escolars i equipaments, la implantació de carrils bici...