Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera rep els 24 joves provinents de tot l’Estat que participen al Camp de treball de Joventut

Cervera rep els 24 joves provinents de tot l’Estat que participen al Camp de treball de Joventut

El paer en cap, Ramon Augé, va rebre a la Sala de Plens de la Paeria els 24 joves i els quatre monitors que participen al Camp de treball “Construcció de jocs mitjançant la bioconstrucció al pla del Bosquet”, organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat i la Paeria de Cervera, i gestionat per Quàlia de l’Associació Alba.
Cervera rep els 24 joves provinents de tot l’Estat que participen al Camp de treball de Joventut

Recepció dels joves a la Sala de Plens de la Paeria.

En la recepció, que va tenir lloc dissabte 6 de juliol, el paer en cap els va donar la benvinguda a Cervera i els va agrair la seva participació al Camp de treball. Posteriorment els joves van visitar el campanar de l’església de Santa Maria.

Camp de treball de Joventut a Cervera

Entre els dies 5 i 19 de juliol, 24 joves d'entre 15 i 17 anys procedents d'arreu de l’Estat espanyol, treballen a Cervera en dos sorrals de bioconstrucció al Bosquet i el pati de l’escola Jaume Balmes, a més de fer tasques de manteniment en aquests dos espais. També realitzen tasques de voluntariat amb les entitats socials l’Espígol i la Fundació Casa Dalmases.

Els joves s’allotgen a l’escola Jaume Balmes, on fa ús de les seves instal·lacions.


Enllaç a la notícia a La Segarra TV.