Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera presentarà un Pla de Mesures de Mobilitat

Cervera presentarà un Pla de Mesures de Mobilitat

La Taula de Mobilitat de Cervera està enllestint el Pla d’Implementació de Mesures de Mobilitat Sostenible a la ciutat, que es presentarà en un acte públic a principis del mes de març.
Cervera presentarà un Pla de Mesures de Mobilitat

Darrera reunió de la Taula de Mobilitat de Cervera.

El Pla té com a objectius principals reduir la dependència del vehicle privat per als desplaçaments quotidians de curt recorregut, fomentar un ús més racional del vehicle privat motoritzat i realitzar una transformació progressiva de l’espai públic a favor dels modes de proximitat.

Algunes de les mesures que preveu són la conversió de carrers de doble sentit en vies d’un únic sentit de circulació; la remodelació de l’eix viari carrer Victòria – avinguda Catalunya; la transformació de l’eix passeig Balmes – plaça Pius XII - rambla Lluís Sanpere; la millora de l’accessibilitat als barris, centres escolars i equipaments; la implantació de carrils bici...

Està impulsat per la Taula de Mobilitat de Cervera, l’espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi. Constituïda el 2018, la Taula està integrada per regidors i tècnics de la Paeria, representants d’entitats del municipi i veïns a títol individual.

La darrera reunió de la Taula de Mobilitat va ser el dijous 24 de gener a la Paeria, amb la participació de representants de l’empresa Intelligent Mobility, que s’encarrega d’elaborar el Pla d’Implementació de Mesures de Mobilitat Sostenible a Cervera.