Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera presenta les rutes de BTT “Germans Márquez”

Cervera presenta les rutes de BTT “Germans Márquez”

La Paeria de Cervera ha acollit la presentació, dimarts 14 de novembre, de les dos rutes “Germans Márquez”, inspirades en els entrenaments de BTT dels campions del món de motociclisme Marc i Àlex Márquez.
Cervera presenta les rutes de BTT “Germans Márquez”

Presentació a la Paeria.

Les dos rutes han estat dissenyades pel cerverí Genís Cuadros, preparador físic dels germans Márquez. La Ruta Marc Márquez, de 24 km i d’un desnivell de 332 metres, és de dificultat mitjana; mentre que la Ruta Àlex Márquez és més fàcil, amb 11 km i un desnivell de 205 metres. Transcorren per punts d’interès històric i natural del municipi de Cervera com les muralles, l’església de Sant Pere el Gros, el camí ral, la font de Fiol... Les rutes les van marcar els joves participants al Camp de Treball de l’estiu a Cervera. Estan indicades amb els colors vermell (Marc) i blau (Àlex). Es poden descarregar a Wikiloc.

La presentació ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes; la regidora de Turisme, Ainhoa Barrionuevo; i els representants de l’Official Fan Club Marc Márquez, Ramon Márquez, president, i Mar Guevara.

El paer en cap, Ramon Royes, ha destacat “la fortuna de Cervera de tenir dos veïns amb repercussió mundial i l’impacte publicitari que generen”. La Paeria ha creat l’espai expositiu al Museu i ara aquesta proposta de turisme actiu.

Ainhoa Barrionuevo, regidora de Promoció Econòmica i Turisme, ha destacat que “les rutes amplien l’oferta turística del municipi. A partir del febrer es podran llogar bicis elèctriques al Centre d’Acollida Turística (CAT), que permetran fer, entre d’altres, aquests recorreguts”.

Per Ramon Márquez, president del Fan Club, les rutes “representen més oportunitats i oferta per a la gent que ve a conèixer la ciutat dels germans Márquez”.

Informació de les rutes a la Segarra TV.
Ruta Marc Márquez al Wikiloc.
Ruta Àlex Márquez al Wikiloc.