Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera presenta la 8a Clàssica del Murs

Cervera presenta la 8a Clàssica del Murs

Més de 700 ciclistes participaran a la 8a Clàssica dels Murs, una reconeguda marxa cicloesportiva amb dos exigents recorreguts (de 94 i 160 km), que es disputarà el dissabte 27 d’abril, amb sortida i arribada a la plaça Universitat de Cervera.
Cervera presenta la 8a Clàssica del Murs

Presentació de la Clàssica dels Murs 2019.

La Clàssica dels Murs 2019 es va presentar a la Paeria de Cervera el dilluns 15 d’abril, amb l’assistència del regidor d’Esports, Joan Prat; la representant de la Penya Ciclista Cervera, Assun Creus; i els representants del Club Triatló Cervera, David Vendrell, Òscar Rossell, Alba Pérez i Bernat Solé.

Està organitzada per la Penya Ciclista Cervera i el Club Triatló Cervera, amb el suport de la Paeria de Cervera. La comissió organitzadora hi treballa des del novembre del 2018 i el dia de la prova disposa de la col·laboració d’un centenar de voluntaris.

La Clàssica dels Murs transcorre per duríssims pendents de les comarques de la Segarra, l’Anoia, la Conca de Barberà i l’Urgell. Presenta dos recorreguts: un de 94 km, amb 9 murs i 1.400 metres de desnivell positiu, i un de 160 km, amb 18 murs i 2.400 de desnivell.

Hi participaran més de 700 ciclistes provinents de tot Catalunya, Castelló, Osca, Perpinyà, País Basc, Andorra, França i Holanda. Cal destacar la participació del paratriatleta Dani Nafria; el triatleta cerverí Jordi Montraveta, campió d’Espanya de duatló i triatló; el ciclista exprofessional Marc Vilanova; i un dels millors ciclistes amateurs catalans, Marc Llobet, de Sant Guim de Freixenet.